Datum
2 december 2020
09:00 uur tot 17:00 uur

Locatie
BCN, Daltonlaan 100 te Utrecht.

Je kunt deze studiedag ook online volgen

 

Tarieven 

  • Reguliere prijs: € 425,- p.p.
  • 2-4 deelnemers € 395,- , p.p.
  • 5 en meer deelnemers € 365,- p.p.
  • Online deelname: € 375,- p.p.

 

Kennisbank OR/indepraktijk 

Ben of word je abonnee op de kennisbank OR/indepraktijk? Dan profiteer je van 10% korting op dit congres. Je kunt dit aangeven bij je aanmelding. Zo ben je ook na het congres altijd op de hoogte van relevante info voor de medezeggenschap. 

Meer info over de kennisbank >
Abonneren op de kennisbank

10% korting voor abonnees OR in de praktijk 

  • Prijs: € 382,50 p.p. 
  • 2-4 deelnemers € 355,50 p.p.  
  • 5 en meer deelnemers € 328,50 p.p.
  • Online deelname: € 337,50 p.p.


Inschrijven
U kunt zich hier inschrijven. Na aanmelding ontvangt u een online bevestiging. De genoemde prijzen zijn inclusief koffie en thee tijdens de pauzes, lunch en de netwerkborrel en exclusief BTW.

Wanneer je digitaal deelneemt, ontvang je ca. 1 week voor aanvang nadere gegevens over inloggen en uitleg over de tool waarmee wordt gewerkt. 
 

Incompany mogelijkheden
Het is ook mogelijk om deze training met de volledige OR op een door jou gewenste locatie te volgen. In overleg met de trainer kan tevens gekeken worden naar op maat mogelijkheden. Voor meer informatie kun je hierover contact opnemen met:
Filiz Denizalti
filizdenizalti@vakmedianet.nl
06-26526126

Heeft u vragen?
Voor vragen over de afhandeling van uw inschrijving kunt u contact opnemen met ons eventteam: inschrijven@vakmedianet.nl

Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor de studiedag kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van de studiedag is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

Organisatie
De studiedag OR Verandertrajecten wordt georganiseerd door ORnet, onderdeel van Vakmedianet B.V.